KontaktOm HusetOm OssEN

Paket

Presentkort på miniweekend

Ge bort en stund i Bohuslän - En miniweekend - ett paket att se fram emot.

Läs mer & boka
Hamburgsundweekend

Ett två-dagarspaket med god mat från våra samarbetspartners och upplevelser i och kring Hamburgsund. Vandra på Hamburgö, lunch på Sunnegabet, glass från Pipers och shopping i de lokala butikerna. Bor gör ni i bekväma B&B-rum.

Pris per person 1595 kr

Läs mer & boka
Vandra utan packning i Bohuslän

Vandra i varierad terräng i våra vackra omgivningar och bo bekvämt i B&B-rum. Paket innehåller tre olika vandringsturer med turbeskrivning, tre övernattningar, lunchpaket och tre middagar.

Pris per person 2595 kr  

Läs mer & boka
Kajakpaket

Bo bekvämt på Kustnära B&B bara ett stenkast från havet och ett av världens bästa paddelvatten. I paketet ingår två övernattningar i B&B-rum, frukost, lunchpaket och färska räkor på kvällen! Vi erbjuder även möjlighet att hyra kajak.

Pris per person 1495 kr

Läs mer & boka
Ostronpaket på Kalvö

Följ med ut till vackra Kalvö och lär dig allt om havets läckerhet – ostron! Båttur, ostronplockning, ostronskola och provsmakning ingår. Tillbaka på Kustnära B&B får ni bastu och relax före middagen bestående av sprallfärska räkor.

Pris per person 2395 kr

Läs mer & boka
Hummerfiskepaket

Upplev Bohuslän och havet på hösten och följ med en hummerfiskare ut på jakten efter havets svarta guld! Efter båtturen väntar värmande bastu och relax på Kustnära B&B och efterföljande skaldjursbuffé med bl.a. dagens fångst och övernattning i B&B-rum.

Pris per person 2495 kr

Läs mer & boka
Paddla utan packning

Njut av att paddla i Norra Bohusläns fina skärgård. Just nu har vi ett kanonerbjudande på vårt populära kajak-paket!

Läs mer & boka