KontaktOm HusetOm OssEN

Boende

this is noiceland.

I våra ljusa och hemtrevliga lokaler är det lätt att känna sig som hemma. Alla våra 21 rum ligger i huvudbyggnaden som består av tre våningsplan. På översta våningen hittar ni vårt vandrarhemskök, sällskapsrum med TV och festlokal. Känn historiens vingslag i huset som är från 1870-tal. På båda sidor om huvudbyggnaden finns altan för morgon- och kvällssol. I idylliska Heestrand är det lätt att slappna av.

Vår festlokal tar upp till 70 personer och innehar projektor och projektorduk. Bord, stolar, glas och porslin finns att tillgå. I anslutning till lokalen finns ett fullständigt kök med kylkapacitet, ugnar, kaffebryggare och diskmaskin. Ta fördrinken på vår utegård eller på altanen. Vår anläggning ligger med gångavstånd till havet och tilläggningsplats för båt.

Vi erbjuder följande tillval:
- Frukost (riklig frukosttallrik serveras i vår stora matsal, utomhus eller direkt på rummet)
- Hyra av sänglinne och handduk
- Bäddad säng inkl. sänglinne och handduk
- Slutstäd av rum
- Husdjur

Hos oss kan du välja att hyra ett vandrarhemsrum alternativt ett B&B-rum. I våra B&B-rum ingår bäddad säng, frukost och slutstäd. 

Hundar är välkomna att bo i flertalet av våra rum. Meddela vid bokning om ni har hund med er. Priset för husdjur är 195 kr/vistelse. I våra omgivningar finns många fina vandringsstråk med rastplatser och badplatser längs vägen. Vi har en härlig ljus altan att vila på efter promenaden. Sommartid får hunden vistas på rummet och på våra allmänna utrymmen utomhus.

Behöver du eller ditt företag någonstans att bo i tjänsten eller renoverar ni och behöver ett långtidsboende? Kontakta oss för offert.

Boka ditt boende online idag!
BOKA BOENDE
Contact us