KontaktOm HusetOm OssEN

Bröllop & Fest

this is noiceland.

Samla vänner och släkt i våra ljusa lokaler bara ett stenkast från havet! Hyr festlokalen för en sammankomst eller gör det till ditt för en dag eller helg genom abonnera hela vandrarhemmet och ha alla dina nära och kära under samma tak.

Vår festlokal tar upp till 70 personer och innehar projektor och projektorduk. Bord, stolar, glas och porslin finns att tillgå. I anslutning till lokalen finns ett fullständigt kök med kylkapacitet, ugnar, kaffebryggare och diskmaskin. Ta fördrinken på vår utegård eller på altanen. Vår anläggning ligger med gångavstånd till havet och tilläggningsplats för båt.

Låt era vänner och släkt bo i samma hus som festen 
Vi har 62 bäddar fördelade på 21 rum. Gästerna kan själva betala för sitt boende för att hålla nere lokalkostnaderna. 

Välj nivå på service
Ni väljer själva om ni vill hyra lokal och ansvara för mat och service själva eller låta oss hjälpa er med allt ifrån pyntning, dukning, servering och catering av mat.

Vill ni att vi hjälper er med en paketlösning eller utvalda delar samt om ni har andra frågor så ber vi er att kontakta oss via mail på alternativt för offert, information eller personligt möte om ni önskar.

Priser

Abonnera hela huset:
18000 kr för ett dygn
30000 kr för två dygn

I priset ingår 62 bäddar fördelade på 21 rum, festlokal med bord, stolar, porslin och glas för upp till 70 personer, komplett kök, relaxavdelning med bastu.

Hyra festlokal:
3000 kr  (gäller under perioden oktober-april)
Tillval 

Frukost
119 kr/person

Hyra av sänglinne och handduk
150 kr/person

Bäddad säng inkl sänglinne och handduk
225 kr/person

Slutstäd av lokaler
3000 kr

Slutstäd av rum
250 kr per rum eller 2000 kr för samtliga rum
Contact us