KontaktOm HusetOm OssEN

Konferens

this is noiceland.

Hyr våra lokaler för möten över dagen eller lägg en heldagskonferens med middag och övernattning. I våra mysiga lokaler och med personlig service är det lätt att känna sig hemma. I vår omgivning finns härliga strandpromenader om ni behöver en paus. Kustnära B & B och Konferens lämpar sig utmärkt för konferens, kick-off, lägerskolor, konfirmandläger eller kurser av olika slag och dessutom till ett mycket bra pris. Vi hjälper er gärna och syr ihop ett paket med upplevelser som passar just er sällskap.

Huset har två konferensrum, ett större med projektor och projektorduk och whiteboard med plats för mellan 6-50 personer* i lämplig sittning och ett mindre för den lilla gruppen på upp till 10 personer med TV-skärm. Utöver det finns tre grupprum. Wi-FI finns i hela huset.
Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda lunch och middag. Avnjut sprallfärska skaldjur eller fin fisk från havet från vår samarbetspartners Hamburgsunds Fisk och Skaldjur eller bufféer med olika godsaker från både hav och land beroende på vad ni önskar.

Vi har även ett varierat utbud av aktivteter, bland annat
- Hummer- eller havskräftsfiske
- Ostronplockning och ostronskola
- Skärgårdstur
- Bastu och badtunna vid havet i Fjällbacka
- Makrillfisketur
- Bergsklättring
- Kajakpaddling med eller utan guide
- Vinterpaddling med guide
- Guidad stenhuggarvandring i Heestrand
- Matlagningsaktivitet i våra kök
- Tipspromenad 
- Team-building aktiviteter
- Bastu och relax på anläggningen

I våra lokaler finns även bastu och relax för att koppla av efter någon av våra aktiviteter eller en lång dags möte.

Vi erbjuder konkurrenskraftigt pris på en riktigt fin skärgårdskonferens där ni själva plockar ert innehåll av boende, mat och upplevelser! Ni väljer således vilken servicenivå ni vill ha på er konferens och därför styra prisbilden så det passar er.

Kontakta oss för offert eller personligt möte för att lägga upp just era önskemål. Ni når oss via telefon eller på e-post

Priser (ex moms)

Möteslokal med projektor och projektorduk, whiteboard, blädderblock, wi-fi
2 timmar: 650 kr
4 timmar: 800 kr
8 timmar: 1200 kr

Dagkonferens fr. 495 kr/person
Inkluderar 
- konferenslokal med vatten och frukt 
- kaffe och fralla
- lunch
- eftermiddagsfika

Kaffe och fralla eller eftermiddagsfika kan skickas med i kaffekorg och avnjutas vid strandkanten
Contact us
Konferens i Bohuslän

Boka vinterns konferens eller kick-off.
Läs Mer

Omdömen


"Vi har haft en mycket trevlig kickoff.Fantastiskt väder vilket betydde mycket.Boendet uppfyllde våra förväntningar. Fräscht och trevligt.Mycket fin omgivning med trevliga grannar.Tipspromenaden, båtresan, fisket, fiskaren etc ger vi högsta betyg.Servicen likaså. Trevlig personal. Värt hur mycket som helst. Kändes välkommande och proffsigt."

/Martin, Canon


"Att hitta ett boende som kombinerar både kvalitet och mångsidighet till ett överkomligt pris är inte alltid enkelt, men Kustnära B&B och Konferens överträffar alla förväntningar. Som en person ofta på resande fot och har därför höga krav på mina boenden, både för affärs- och nöjesresor. Kustnära B&B och Konferens har visat sig vara en exceptionell pärla på västkusten. 

Under vår vistelse hade vi nöjet att delta i hummerfiske, vilket inte bara var en unik upplevelse utan också ett minne för livet. Detta är bara en av de många aktiviteter som erbjuds, vilket gör det till en perfekt destination oavsett om du söker äventyr i kombination med möten och konferenser. 

För alla som letar efter ett prisvärt boende med ett brett utbud av aktiviteter på västkusten, kan jag varmt rekommendera Kustnära B&B och Konferens. Det är inte bara ett ställe där du kan bo utan också en upplevelse om man tar tillfället i akt och nyttja den häftiga skärgården som finns alldeles runt knuten."

/Anders Franzén, VD XLENT