KontaktOm HusetOm OssEN

Cykla

this is noiceland.

Cykla i vårt skärgårdsparadis
Hos oss på Kustnära B&B och Konferens erbjuder vi möjligheten att hyra vanlig cykel, elcykel eller elscooter om man vill uppleva våra nära och vackra omgivningar på egen hand.

Cykla längs grus- och landsvägar och upplev mer av miljöerna runt Heestrand. Kulturcentret Gerlesborg, hällristningarna i Torsbo, Valöns naturreservat är resmål som finns på nära håll. Det går även utmärkt att ta cykeln till Hamburgsunds fina utbud av restauranger, affärer och caféer. Eller varför inte en tur till det natursköna Hamburgö dit man tar sig gratis med linfärja. På ön finns flera fantastiska badplatser.

Vi som jobbar i receptionen rekommenderar gärna flera smultronställen i vår omgivning samt har vi även tagit fram ett turförslag på ca 3 mil som ni kan ladda ner här. Turen utgår från Hamburgsund men passerar Heestrand varför den går utmärkt att följa för er som bor hos oss.

Ladda ner vårt turförslag!
Ladda ner
PRISER


1 dygn
3 dygn
1 vecka

SEK
120
290
590

Bokningsförfrågan:

För att göra en bokningsförfrågan behöver du skicka iväg en förfrågan till:  

info@kustnara.com

Tel: +46(0)523-536 36

Det är viktigt att du anger vad bokningsförfrågan gäller samt anger datum, tid, namn, telefonnummer, adress, och email adress.

Vi kommer  ta hand om ditt ärende så snart som möjligt. Observera att bokningen inte är genomförd förrän du erhållit en bokningsbekräftelse från oss.

Contact us